Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barcelona wil groot offer maken om Matthijs de Ligt te contracteren’

De verwachting is dat Matthijs de Ligt na dit seizoen zal vertrekken naar FC Barcelona. De Catalaanse grootmacht zal een enorme transfersom moeten gaan ophoesten en daarom zullen er keuzes gemaakt moeten worden. Dit weet het medium Calciomercato te melden.

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Het medium stelt namelijk dat het voor de Catalaanse grootmacht een serieuze optie is om Samuel Umtiti te verkopen, zodat er genoeg geld beschikbaar is. De Franse centrumverdediger kampt dit seizoen met opvallend veel blessureleed en zou naar verluidt dus wel eens plaats moeten maken voor De Ligt. Manchester City en United zouden alvast geïnteresseerd zijn in Umtiti…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.