Voetbal4u.com

VANMIDDAG: Mechelen VS Beerschot: “Wij hebben het beste team”

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Vanmiddag is het dan eindelijk zo ver. De climax in het promotieduel tussen Mechelen en Beerschot staat dan op de kalender. De heenwedstrijd op Het Kiel eindigde vorige week in een 0-0. Vandaag zal dan duidelijk worden wie er gaat promoveren naar de Pro League. Het beloofd een zeer pittig duel te worden ook voor de trainers Wouter Vrancken en Stijn Vreven.

In aanloop naar de wedstrijd werden beide coaches geconfronteerd met het cliché ‘KVM heeft meer kwaliteit, Beerschot heeft meer mentaliteit’. Maar dat vindt Vrancken niet helemaal correct. “Dat zou kunnen kloppen, ik vind ook wel dat wij individueel meer kwaliteit hebben lopen. Maar die wordt dan wel gekoppeld aan mentaliteit. Toen ik bij Mechelen kwam, was de perceptie dat dit een ‘vedetteploeg’ was. Het is me gelukt er een spelersgroep van te maken die evenveel knokt als Beerschot Wilrijk. Met goede resultaten”, klonk het bij Het Nieuwsblad.

VANMIDDAG MECHELEN – BEERSCHOT! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE PROMOTIEKRAKER BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

En ook Vreven heeft zijn bedenkingen bij die stelling. “Ik vind nog steeds dat wij het beste team zijn. Voor elkaar en met elkaar. Op het vlak van kwaliteit staan we op gelijke voet. In mijn ogen was de ploeg met de meeste individuele kwaliteit dit seizoen eigenlijk Union. Maar wij staan wel in die finale. Ik vrees wel dat Mechelen meer maturiteit heeft. Wij hebben misschien één tiende van hun ervaring in de hoogste klasse.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *