Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Wanneer Feyenoord zich dan meldt dan worden ze niet eens serieus genomen’

Feyenoord gaat zich de komende tijd vol concentreren op de eigen jeugd. Toch is Rene van der Gijp niet overtuigt dat de Rotterdammers kunnen bijsluiten bij Ajax en PSV. Ook qua jeugd vind hij dat ze een achterstand hebben op de rest.

“Jan Boskamp zegt dat er wel aardige talenten rondlopen, maar die zijn dertien, veertien jaar. Dat duurt nog wel een tijdje”, vertelt Van der Gijp aan Recht uit Rotterdam. “Wat er nu aankomt, is Wouter Burger en Orkun Kökcü. Dat is niet het grote werk, denk ik.”

ZONDAG FORMULE 1!!! KRIJG MAAR LIEFST 100KEER!!! JE INZET TERUG WANNEER MAX VERSTAPPEN DEZE RACE WINT!!

DIT IS SERIEUS!!

Van der Gijp ziet ook op de transfermarkt een groot verschil. “Het is voor Ajax straks geen probleem meer om een speler van Anderlecht of de spits van Standaard Luik over te nemen. Als Feyenoord daar naar zou informeren, dan worden ze niet eens serieus genomen.”

“De Ligt, De Jong en Van de Beek is eigen jeugd. Daar moet je gewoon mazzel mee hebben”, stelt de analist. “Het is ook erg moeilijk. Hoe verder je wegzakt, hoe moeilijker het wordt om bepaalde spelers binnen te halen. Voor Ajax is het makkelijk. Die kunnen straks met hun miljoenen naar alles en iedereen informeren en ze hebben allemaal interesse.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.