Voetbal4u.com

Jupiler League VANAVOND: Club Brugge – Moeskroen (Pro League)

Vanavond om 18.00 uur is het weer de hoogste tijd. Dan staat de partij tussen Club Brugge en Moeskroen op de kalender. Dit is de laatste competitiewedstrijd voor dat de Play-Offs beginnen.

De situatie is als volgt: Club Brugge staat op de tweede plek in de competitie en Moeskroen staat op de tiende plek. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens bookmaker Unibet.BE is Club Brugge de favoriet maar de bal is natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aan te maken en zorgen dat je een positief saldo hebt! Tevens bieden ze je een supermooie bonus aan! Namelijk een 200% welkomstbonus tot 80euro! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10 en zij storten er 20 euro voor je bovenop. Of stort 40 euro en speel dan met 120 euro! Een lekker buitenkansje dus. Schrijf je nu hier geheel vrijblijvend bij ze in en wed en kijk live naar deze pot via UNIBET.BE!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.