Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars geniet van onderlinge strijd in bizarre transferoorlog’

Het wordt een drukke zomer voor Ajax en dan speciaal voor technisch directeur Marc Overmars. Frenkie de Jong werd al van de hand gedaan voor maar liefst 86 miljoen euro en de verwachting is dat er vele zullen gaan volgen.

De Spaanse kranten schrijven vandaag bijvoorbeeld dat er een heuse El Clásico op komst is om de handtekening van Nicolás Tagliafico. De linksback zou naar het Camp Nou van de Catalanen kunnen vertrekken, maar ook Real Madrid wil hem maar al te graag inlijven. Het wordt nog wat mooier voor de landgenoot van Lionel Messi, want Atlético Madrid heeft eveneens een balletje opgegooid bij zijn zaakwaarnemer Ricardo Schlieper. De gehele top van LaLiga ziet het dus wel in hem zitten.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Het gaat om vermogende ploegen, waardoor het er sterk op lijkt dat er een nieuwe megadeal in aantocht is voor directeur spelerszaken Marc Overmars. Die pikte Tagliafico voor ongeveer 4 miljoen euro op bij Independiente, maar kan hem verkopen voor het tienvoudige van dat aankoopbedrag. Naar verluidt zet men in de Johan Cruijff ArenA in op een transfersom van 40 miljoen euro.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.