Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Anderlecht in gevecht met The Rouches over nieuwe verdediger’

Anderlecht is al bezig met het nieuwe seizoen. Na het dramatische verlopen seizoen tot dusver zijn ze nu al bezig met het samenstellen van een nieuwe selectie. TD Frank Arnesen liet eerder al verstaan dat RSCA vooral speurt naar jonge talenten, die op termijn voor een bepaalde meerwaarde verkocht kunnen worden. En daarvoor scout men in verschillende landen. Ook in Turkije blijkbaar. Zo meldt Fotospor dat Anderlecht een oogje heeft laten vallen op Huseyin Türkmen. De 21-jarige verdediger geldt als een groot talent dat dit seizoen helemaal aan het doorbreken is bij Trabzonspor.

29 MAART DE PLAY-OFF 1! WED EN KIJK LIVE ALS BELG NAAR AL DEZE WEDSTRIJDEN BIJ UNIBET!

SCHRIJF JE HIER IN!!! facebook

RSCA is echter niet de enige club die belangstelling zou tonen in de Turkse belofte-international. Uit eigen land zou immers ook Standard geïnteresseerd zijn in Türkmen. Het kan dus tot een pittig duel worden tussen de Brusselaars en Luikenaars, al heerst er ook vanuit het buitenland concurrentie. Naast enkele clubs uit Duitsland en Frankrijk, zou ook Ajax zijn prestaties op de voet volgen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.