Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt heeft een hele duidelijke boodschap voor zijn zaakwaarnemer’

Matthijs de Ligt heeft zij zaakwaarnemer Mino Raiola een duidelijke transferboodschap meegegeven. De centrale verdediger zin namelijk op een overstap naar FC Barcelona. Dit weet het medium El Mundo Deportivo te melden.

De roemruchte spelersmakelaar staat erom bekend dat hij vooral financieel gezien altijd de beste deal uit het vuur sleept voor zijn cliënten. Daar is De Ligt echter helemaal niet gediend, want de jongeling van Ajax verkiest het sportieve boven de nodige miljoenen euro’s aan salaris. De stopper wil naar FC Barcelona transfereren, zelfs als een van de andere geïnteresseerde grootmachten meer geld biedt.

ALTIJD HET LAATSTE VOETBALNIEUWS ONTVANGEN? VOLG ONS DAN OP FACEBOOK!!!

Naar verluidt hebben de Catalanen een bod op hem uitgebracht van 60 miljoen euro plus bonussen, waarmee het transferbedrag ongeveer uit zal komen op de 86 miljoen euro die de nummer één van LaLiga betaalt voor Frenkie de Jong. Manchester City, Paris Saint-Germain, Bayern München, Atlético Madrid en Real Madrid zijn vermoedelijk wel bereid om méér te bieden, maar De Ligt heeft een voorkeur voor het sportieve plaatje in het Camp Nou-stadion, aan de zijde van zijn maatje en spelers als Lionel Messi en Luis Suárez.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.