Voetbal4u.com

Jupiler League VANAVOND: Lommel – Leuven (Proximus League 22-03-2019)

Vanavond is het dan showtime. Dan staat de wedstrijd tussen Lommel en Leuven op het programma. Ze spelen in een poule die gaat uitmaken wie er gaat degraderen uit de Proximus League? Volgens de Bookmaker Unibet.BE is Leuven de favoriet om de heenwedstrijd te winnen maar je weet het maar nooit. Om 20.30 trappen beide partijen af.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN EN KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze pot rechtstreeks uit te zenden via haar website. Het enige dat je hoeft te doen is hier een account aan te maken en te zorgen voor een positief saldo! Ook krijg je na inschrijving een welkomstbonus van 200% tot 80 euro kado! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10euro en zij storten er dan direct 20 euro voor je bovenop! Of stort 40 en speel dan met 120euro! Een buitenkansje natuurlijk! Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot va Unibet.BE!!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.