Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax in onderhandeling over peperdure Eredivisie-transfer’

Ajax is momenteel hard bezig met de selectie voor het volgende seizoen. Marc Overmars de technisch directeur van de Amsterdammers is momenteel in onderhandeling met Real Madrid over een transfer van de Noor Martin Odegaard. Dit weten diverse Spaanse media te melden.

De multifunctionele Noor komt nu nog op huurbasis uit voor Vitesse, maar is natuurlijk eigendom van De Koninklijke. Wil Overmars daadwerkelijk zakendoen, dan moet hij vermoedelijk het huidige transferrecord van de Amsterdammers breken. Ödegaard kost namelijk ongeveer 20 miljoen euro.

VANDAAG GRATIS VOETBALWEDDEN? KRIJG MAAR LIEFST 50EURO BIJ MR GREEN!!

SCHRIJF JE HIER VRIJBLIJVEND IN!!

Oefenmeester Leonid Slutsky liet onlangs weten over de toekomst van de smaakmaker van Vitesse: “Ik vind het lastig om te zeggen welke club het meest geschikt zou zijn voor Martin, maar hij is honderd procent zeker klaar voor een stap naar een hoger niveau. Wie weet speelt hij volgend seizoen voor Real Madrid. Maar als Ajax serieus geïnteresseerd is, is dat ook een goede optie. Of misschien een club uit de Bundesliga of Premier League.” Zelf liet Ödegaard al eens weten dat hij Ajax een mooie club vindt, al heeft hij zijn droom om te slagen bij Real nog niet helemaal opgegeven.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.