Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Megadeal van Ajax volgende week al afgerond’

Frenkie de Jong speelt volgend seizoen in het shirt van Barcelona en de verwachting is dat Matthijs de Ligt dezelfde stap gaat maken. Zowel Ajax als Barca zijn momenteel in gesprek over een transfer.

Verschillende Spaanse media schrijven vandaag dat voorzitter Josep Maria Bartomeu volgende week al het vliegtuig pakt naar de hoofdstad van Nederland om de laatste puntjes op de i te zetten. Alle betrokken partijen hopen op een snelle deal, waardoor het opeens heel vlug kan gaan. De centrumverdediger zelf heeft al meermaals aangegeven dat zijn voorkeur bij een transfer naar Barça ligt en de grootmacht uit Catalonië is bereid om te voldoen aan de vraagprijs die directeur spelerszaken Marc Overmars in zijn hoofd heeft.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

WOW!!

Waar de werkgever van onder meer Luis Suárez en Lionel Messi een vast bedrag betaalt van 75 miljoen euro voor De Jong, met daarbovenop maximaal 11 miljoen euro aan bonussen, ziet de constructie er bij De Ligt anders uit. Het heeft er alle schijn van dat Barça voor hem een vast bedrag van 60 miljoen euro moet overmaken, waar dan wel weer meer bonussen aan verbonden zijn, waardoor men ongeveer op dezelfde prijs uitkomt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.