Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona vraagt fortuin voor Jasper Cillessen’

Jasper Cillessen is tweede keeper bij FC Barcelona achter Marc-Andre Ter Stegen maar toch verkondigd hij een enorme transferwaarde. VI schrijft er vandaag het volgende over.

“Bij Barcelona is er de verwachting dat Jasper Cillessen komende zomer vertrekt. Dat schrijft Marca zondagochtend. Er zou begrip zijn voor de onvrede van de Oranje-international. Cillessen heeft de concurrentiestrijd met Marc-André ter Stegen al een tijdje verloren, maar maakte een uitstekende indruk als hij eens de kans kreeg. De 29-jarige doelman keepte dit seizoen in het Spaanse bekertoernooi zes wedstrijden en speelde in de groepsfase van de Champions League één duel. Het hoogtepunt van zijn seizoen moet de bekerfinale van 25 mei tegen Valencia worden.”

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Het blad gaat verder: “Volgens de berichten in Spanje is het binnen de club bekend dat Cillessen zich ondergewaardeerd voelt. Hij wil simpelweg meer speeltijd na zijn indrukwekkende optredens als vervanger van Ter Stegen. De voormalige goalie van NEC en Ajax heeft in Camp Nou nog een contract tot medio 2021, waarin een ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro is opgenomen. Barça zou nu zo’n 45 tot 50 miljoen euro vragen voor de eerste doelman van Oranje.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.