Voetbal4u.com

‘Mark van Bommel wil deze Ajacied zondag helemaal laten slopen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Zondag is het erop of eronder voor zowel Ajax als PSV. De Amsterdammers moeten winnen om nog een kans te maken op de titel en ook PSV komt naar de hoofdstad voor de drie punten. Het beloofd een spektakel te gaan worden.

Analist Ronald de Boer blikt vooruit in de nieuwe aflevering van Betweters: “Ik heb de vorige keer gezegd wie voor mij de titelfavoriet was, en daar blijf ik bij: PSV, dus. Natuurlijk zal PSV in Amsterdam niet vol op de aanval gaan, maar ik verwacht ook niet dat ze twee bussen gaan parkeren. Ik denk namelijk dat ze daar de ploeg ook niet voor hebben.”

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

“Als Ajax hun topniveau haalt kunnen ze een heel hoog niveau halen en zelfs gelijkspelen tegen Bayern München, en winnen van Real Madrid. Dan kan je ook van PSV winnen. Ik ga er dit keer ook vanuit dat Ajax de laatste strohalm pakt en het nog een beetje spannend maakt. Ik verwacht een 2-0 overwinning voor Ajax”, voorspelt De Boer.

Commentator en verslaggever Koert Westerman denkt ook dat Ajax in eigen huis zal winnen. “Ik verwacht een behoorlijke overwinning, 3-1 of 4-1.” Al stelt Westerman wel dat PSV-coach Mark van Bommel een duidelijke strijdwijze in elkaar zal hebben gezet: “Wat de Duitsers tegen Oranje goed deden, was Frenkie de Jong naturaliseren. Of Van Bommel hem wil gaan laten slopen? Natuurlijk. Zo heeft hij het zelf ook altijd gedaan op zijn positie. Alles is geoorloofd.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *