Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord komt met eerbetoon na aanslag in Utrecht

Feyenoord zal komend weekend met rouwbanden gaan spelen in het uitduel met FC Utrecht. Dit om hun medeleven te tonen voor de slachtoffers van de aanslag in Utrecht. Daar kwamen drie mensen om het leven.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Voor de wedstrijd wordt ook een minuut stilte gehouden. Verder worden alle aanwezige fans gevraagd om in de 18e minuut, verwijzend naar het feit dat de schietpartij in de tram op het 24 Oktoberplein in Utrecht op 18 maart plaatsvond, een minuut lang te applaudisseren

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.