Voetbal4u.com

Jupiler League SUPERTIP: Saint-Gilloise – Cercle Brugge (Play-Offs 30-03-2019)

Zaterdag om 20.00 staat de Play-Off wedstrijd tussen Saint-Gilloise en Cercle Brugge op de kalender. Het is de eerste speelronde in de PO2. In twee poules zal worden gaan uitgemaakt wie er een ticket verdiend voor de Europa League. Volgens de bookmaker is zijn beide favoriet om de wedstrijd te winnen maar de bal is natuurlijk rond.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN EN KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze pot rechtstreeks uit te zenden via haar website. Het enige dat je hoeft te doen is hier een account aan te maken en te zorgen voor een positief saldo! Ook krijg je na inschrijving een welkomstbonus van 200% tot 80 euro kado! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 10euro en zij storten er dan direct 20 euro voor je bovenop! Of stort 40 en speel dan met 120euro! Een buitenkansje natuurlijk! Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot va Unibet.BE!!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.