Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zeven Barca-spelers kunnen volgend seizoen de overstap naar Ajax maken’

Frenkie de Jong speelt volgend seizoen in het shirt van FC Barcelona en de kans is ook groot dat Matthijs de Ligt vertrekt naar de Catalaanse grootmacht maar omgekeerd zou er ook het één en ander kunnen gebeuren.

Volgens El Mundo Deportivo ligt het namelijk voor de hand dat beide clubs nauwer samen gaan werken, waardoor directeur spelerszaken Marc Overmars opeens zal kunnen vissen in de vijver met talenten op La Masia, het trainingscomplex van de Catalanen. De Amsterdammers zouden al navraag gedaan hebben naar Álex Collado, een negentienjarige linkermiddenvelder, maar ook Jean-Clair Todibo staat op het verlanglijstje van de hoge heren in de Johan Cruijff ArenA.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? CHECK DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Riqui Puig, die bekendstaat als hét grote talent van de nummer één van de Primera División, zou ervaring op gaan kunnen doen in de Eredivisie, evenals Oriol Busquets. Juan Miranda wordt momenteel gehuurd door Real Betis Sevilla, maar kan in Amsterdam de opvolger worden van Nicolás Tagliafico, die vermoedelijk naar de Europese top wil vertrekken in de aankomende transferzomer. Ook Monchu (een negentienjarige middenvelder) en Chumi (een twintigjarige verdediger) zijn in principe beschikbaar voor Ajax.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.