Voetbal4u.com

Spanje ‘Antoine Griezmann naar Barcelona, levert zeven miljoen per jaar in’

Het ziet ernaar uit dat Antoine Griezmann deze zomer dan toch de stap gaat maken. El Mundo Deportivo schrijft namelijk dat de Franse aanvaller van Atlético Madrid spijt heeft dat hij afgelopen zomer het mondelinge akkoord met barcelona heeft geschonden en bijtekende bij Atlético om met Los Colchoneros de Champions League te winnen in het eigen Wanda Metropolitano.

FIFA 19 FAN? en VOLG JE DE E-DIVISIE? VOLG DAN NU DEZE INSTAGRAM EN WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT VAN JE FAVORIETE CLUB!!

SUPERTIP!!

Om het Barcelona makkelijker te maken, wil Griezmann de 23 miljoen netto per jaar die hij bij Atlético verdient, terugbrengen tot 16 miljoen netto voor Barça. En als de deal na 1 juli rondkomt, kost hij geen 200 miljoen, maar 120 miljoen.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.