Voetbal4u.com

Jupiler League De Jupiler Pro League komt met nieuwe ingrijpende maatregelen

Het Belgische voetbal gaat momenteel gebukt onder het matchfixing dossier. Veel dingen worden momenteel onderzocht en zo ook de invloed van de spelersmakelaren. Deze zou te groot zijn.

Om dat binnen te perken te houden heeft de Pro League nu een nieuw reglement, zo weet HLN: “Het expertenpanel van de Pro League onder het voorzitterschap van ex-vicepremier Melchior Wathelet heeft zijn reglement over spelersmakelaars afgerond. De tekst zal nu voorgelegd worden aan het bestuur van de profclubs op de Algemene Vergadering van 6 mei.”

SUPERTIP! WED LIVE OP DE PRO LEAGUE PLAY-OFFS EN ONTVANG EEN GRATIS WEDDENSCHAP TOT €10!!

ONTDEK HET HIER!!! facebook

De Pro League zal echter vrijdag de veranderingen al bekend maken:“CEO Pierre François zal morgen in Lissabon de Pro League alvast vertegenwoordigen op de Algemene vergadering van European Leagues, de vereniging van Europese professionele competities, om de maatregelen te presenteren aan de rest van Europa.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.