Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Enorme zorgen voor Ajax in uitduel met Juventus’

Ajax speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen Juventus en hebben dus nog perspectief in de uitwedstrijd die volgende week op het programma staat. Alleen moeten ze dit wel doen zonder sterkhouder Nicolas Tagliafico. Hij kreeg gisteren een gele kaart en is nu geschorst voor dit duel. Een enorme aderlating voor de Amsterdammers.

En laat Ajax nu dun zitten in de linksbacks. Daley Sinkgraven kan er spelen, Daley Blind – en dus Lisandro Magallán erbij in het centrum – lijkt ook een optie. Hoe dan ook: de Ajax-fans balen er stevig van, op de day-after. Kijk hieronder naar een aantal reacties via Twitter.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!