Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Politiek gaat ingrijpen na incidenten Standard – Anderlecht’

Anderlecht kan een fikse straf tegemoet zijn vanwege de incidenten tegen Standard Luik van afgelopen vrijdag. De wedstrijd werd zelfs gestaakt wat de club duur kan komen te staan. Zelfs de politiek gaat zich er nu mee bemoeien.

VANAVOND GENK – CLUB BRUGGE! WED EN KIJK LIVE NAAR DEZE WEDSTRIJD VAN HET JAAR BIJ UNIBET.BE!

REGISTREER JE HIER!!! facebook

Aan VTM Nieuws bevestigt minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem immers dat hij de controles op voorwerpen als vuurpijlen wil verbeteren. Daarom zullen de stewards in de voetbalstadions een extra opleiding krijgen om die beter te herkennen.

“De stewards moeten bijkomende opleidingen krijgen en spelen een belangrijke rol. Vanaf het nieuwe seizoen dat start in augustus zullen deze stewards effectief ter plaatse zijn en kunnen ingrijpen”, klinkt het bij de minister.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.