Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech in contact met topclub, megatransfer lonkt’

De prestaties van Hakim Ziyech bij Ajax zijn ook opgemerkt in het buitenland. De kans is dan ook groot dat hij bezig is aan zijn laatste periode bij de Amsterdammers. Onder anderen AS Roma, Chelsea, Borussia Dortmund en Manchester United werden al genoemd, maar volgens de Süddeutsche Zeitung heeft Ziyech al ‘langere tijd bijzonder intensief contact’ met Bayern München.

De Rekordmeister wil een verjongingskuur gaan toepassen komende zomer, en daar zou de linkspoot van Ajax dus onderdeel van moeten zijn. Eerder haalde Bayern al Lucas Hernandez voor 80 miljoen euro op bij Atlético Madrid, en Benjamin Pavard voor 35 miljoen bij competitiegenoot Vfb Stuttgart. Het prijskaartje van Ziyech bedraagt op zijn beurt naar schatting zo’n 40 miljoen euro. Zijn contract in Amsterdam loopt medio 2021 af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.