Voetbal4u.com

Eredivisie Barca-speler: ‘Ajax kan de Champions League winnen’

Ajax staat sinds 22 jaar weer in de halve finales van de Champions League. Ze hebben een lange weg afgelegd om hier te komen en onderweg wisten ze clubs als Real Madrid en Juventus uit te schakelen. Barca-speler Sergio Busquets denkt dat de Amsterdammers nu ook de beker kunnen pakken.

Busquets zegt tegen een aantal journalisten: “Ajax kan zeker de finale bereiken en winnen. Het is geen verrassing dat ze in de halve finale staan. Het is een spectaculair team. Juventus was de favoriet, maar Ajax heeft het verdiend.” Daarna wilde hij zich ook nog wel eventjes uitlaten over de prestatie van zijn eigen ploeg: “We hebben een goede wedstrijd gespeeld. Zo moeten we doorgaan.”

In het aankomende voetbalseizoen krijgt Busquets in ieder geval gezelschap van Frenkie de Jong, die voor 86 miljoen euro overkomt van Ajax. Het is een goede mogelijkheid dat ook Matthijs de Ligt de overstap naar Barcelona maakt, al is dat nog niet helemaal zeker. Gisteren ging het publiek van de Catalanen in ieder geval los na het doelpunt van de centrumverdediger in Turijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.