Voetbal4u.com

Italië Cristiano Ronaldo belt zijn moeder na Ajax-stunt

Cristiano Ronaldo was na de vernedering tegen Ajax niet bereikbaar voor commentaar voor de verslaggevers. Na de wedstrijd belde hij wel met zijn moeder Dolores en die klapt nu uit de school wat hij haar na de wedstrijd vertelde.

“Hij is verdrietig, want hij had graag weer de finale gehaald. Hopelijk lukt het de volgende keer. Wat hij na de wedstrijd tegen me heeft gezegd? Mam, ik kan geen wonderen verrichten.” Dat laatste is toch een groot compliment voor de ploeg van oefenmeester Erik ten Hag, die klaarblijkelijk hoog wordt aangeslagen door Cristiano.

In het aankomende weekend kan Ronaldo landskampioen worden met Juventus, een pleister op de wonde. “In de Champions League ontbrak het geluk dat je soms nodig hebt. We kunnen er niets meer aan doen. Het leven gaat door.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.