Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ik ben er 100 procent zeker van, Ajax treft in de CL-finale Barça’

Ajax plaatste zich gisteren ten koste van Juventus voor de halve finales van de Champions League. In de volgende ronde treffen ze of Manchester City of Tottenham Hotspur. Rafael van der Vaart denkt in ieder geval dat de Amsterdammers de finale gaan halen.

In gesprek met de BBC vertelt hij: “Ajax was in de tweede helft veel beter dan Juventus. We hadden het erover dat ze naar de sportschool moesten gaan om sterk en snel te worden, maar ze zijn allemaal goed aan de bal. Uiteindelijk wint het slimme voetbal.” Van der Vaart had niet gedacht dat Ajax zo ver zou komen. “Maar het is mooi om te zien dat iedereen bang is voor Ajax. Johan Cruijff is onze trots en de beste speler die we hebben gehad. Ik ben blij dat twee van zijn teams in de halve finales staan. Ik ben er 100% zeker van dat ze tegen elkaar zullen spelen in de finale.”

De voormalige international van het Nederlands elftal heeft genoten van Frenkie de Jong. “Hij was een van m’n favorieten, ondanks dat hij niet zijn beste wedstrijd speelde. Ajax speelt altijd als team en als je uit speelt in Italië en je keeper hoeft geen redding te verrichten, dan is dat fantastisch.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.