Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax gooit salarisplafond aan diggelen: “Alleen maar meer”

Ajax zit op zijn minst gezegd goed in haar slappe was. Met de Champions League werd deze jaargang al dik  miljoen euro binnengehaald en de spelersselectie verkondigd een fortuin.

“Marc Overmars heeft laten zien dat hij een goede bestuurder is die het walletje bij het schuurtje weet te houden. We hebben een stap gezet door de selectie in de zomer te versterken. Dat betekent dat we het salarisplafond ook hebben losgelaten. Een goede investering blijkt renderend te zijn. Daarmee zijn we op een bepaald niveau gekomen, passend bij de prestaties van nu”, aldus Slop.

Er wordt gewezen naar de komst van dure krachten als Dusan Tadic en Daley Blind, dat zeker zijn effect heeft gehad. “Er wordt meer aan de selectie uitgegeven dan in vroegere dagen. Dat houdt niet op bij dit seizoen, maar dat zal volgend seizoen ook het geval zijn. Alleen maar meer? Dat denk ik zeker, ja.”

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.