Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet serieus gaan vrezen voor zomertransfer van Dusan Tadic’

Eerder gaf Dusan Tadic nog te kennen zeker weten te blijven bij Ajax volgend seizoen maar nu is de twijfel er toch doorheen aan het komen. Hans Kraay Jr. vreest dan ook het ergste voor de Amsterdammers.

“Er leek even sprake van dat Guardiola interesse in hem had”, stelt Kraay in De Tafel van Kees. “Dat beaamde hij ook wel. Hij zei na Real Madrid dat hij absoluut bij Ajax zou blijven, maar nu zegt hij dat hij de speculaties niet wil voeden. Als er een grote club komt, dan gaat hij toch weg, denk ik.”

FC Groningen-directeur Dusan Tadic hoopt op dat scenario. “Dat zou toch mooi voor hem zijn? Dan krijgen wij ook een klein percentage. (…) Ik vind het een geweldige speler, het is een professional pur sang. Bij Groningen was hij er al ver voor de training. Dan deed hij extra buikspieroefeningen etc. Hij had binnen de club aandacht en belangstelling voor iedereen. Een geweldige professional.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.