Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Italiaanse grootmacht maakt afspraak met management van Donny van de Beek’

Het zou goed kunnen dat ook Donny van de Beek bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Ajax. Volgens het medium Calciomercato is AC Milan namelijk concreet voor hem en zou er zelfs een afspraak liggen met zijn management.

In oktober stond er een ontmoeting met zijn management op het programma, maar die is doorgeschoven naar het einde van dit seizoen. Sindsdien is de Italiaanse topclub definitief overtuigd geraakt van de Oranje-international.

Het is echter maar de vraag of Van de Beek nog haalbaar is voor AC Milan. Aanvankelijk zou Ajax 25 miljoen euro hebben genoemd als vraagprijs, maar inmiddels is het bedrag meer dan verdubbeld: ongeveer 60 miljoen euro. Voor de Milanese club is dat gezien de financiële perikelen waarschijnlijk te veel geld.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.