Voetbal4u.com

Eredivisie Donny van de Beek baalt voor ploeggenoot: ‘Voor hem was dit klote’

Ajax wist dinsdag met 4-2 te winnen van Vitesse en het lijkt erop dat ze afstevenen op het kampioenschap. Trainer Erik ten Hag koos voor Kasper Dolberg in de spits maar hij wist niet te overtuigen. Donny van de Beek voelt mee met zijn ploeggenoot.

Van de Beek vertelt in gesprek met AT5: “Hij wil ook altijd spelen. Voor hem was dit klote. Mooi dat Hakim hem dan opzoekt. Of hij boos was? Nee, ik heb niks aan hem gemerkt, maar het blijft voor ons een heel belangrijk speler.”

Over de zege op Vitesse: “We hebben een goede tegenstander met kwaliteit verslagen. Dat zag je toen wij minder werden. Ik heb er geen verklaring voor. Er was niks aan de hand en opeens laat je hen voetballen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.