Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag kan trainer worden in de Premier League’

De successen van Ajax in Europa gaat ook trainer Erik ten Hag geen windeieren leggen. Hij mag zich namelijk in de belangstelling heugen van de Premier League. Chelsea en Tottenham Hotspur zijn in hem geinteresseerd.

“Ik kreeg vanmiddag een telefoontje uit de makelaarswereld”, vertelt Ten Hag in Veronica Inside. “Ten Hag staat heel hoog op de lijst bij Chelsea en ook Tottenham is geïnteresseerd. Hij heeft nu internationaal naam gemaakt. Zijn naam gaat overal opduiken. Hij moet daar nu van profiteren. Het wordt bij Bayern Munchen een strijd tussen Van Bommel en Ten Hag.”

Ten Hag werkt inmiddels anderhalf jaar bij Ajax. De oefenmeester werd vorig seizoen nog veel bekritiseerd, maar ligt dit seizoen nog op koers voor de dubbel én de Champions League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.