Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax is de favoriet om de Champions League-finale te halen’

Ahmed ‘Mido’ Hossam speelde in het verleden voor zowel Ajax als Tottenham Hotspur en net die twee ploegen treffen elkaar in de halve finales van de Champions League. Hij vindt de Amsterdammers favoriet om de finale te halen.

Op de officiële site van de Eredivisie-topclub komt hij aan het woord: “Ik had nooit verwacht dat beide teams in de halve finale zouden zitten. Credits voor de coaches en de spelers: ze hebben dapper gespeeld en de grote clubs op hun plaats gezet.”

Mido is flink onder de indruk geraakt van Frenkie de Jong, maar ook de andere Ajacieden kunnen hem wel bekoren. “Ajax speelt dapper, zonder angst. Dat is de grootste kwaliteit van dit team. Dat leerden we ook in mijn tijd bij Ajax: wees voor niemand bang!” De Egyptenaar denkt dat de ploeg van Erik ten Hag van Tottenham kan winnen. “Ajax is jonger en ik denk op dit punt in het seizoen ook frisser dan Tottenham. De Premier League kost gewoon heel veel kracht. Als je Juve kan verslaan in Turijn, dan kan je iedereen verslaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.