Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jan Vertonghen neemt beslissing over meespelen tegen Ajax’

Ajax-clubwatcher Mike Verweij gaat ervan uit dat zowel Jan Vertonghen als Moussa Sissoko vanavond zullen spelen tegen Ajax in de Champions League. Eerder waren beide spelers nog een twijfelgeval.

“We mochten vanochtend een heel kwartier kijken bij de training van Tottenham Hotspur. Jan Vertonghen was én heel goed geluimd én deed gewoon mee”, stelt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. “Dat was later ook de officiële persmededeling van de Spurs dat zij de hele training meegemaakt hebben en morgen worden getest.”

“Dan zal worden bekeken of ze kunnen spelen. Maar ik had het gevoel dat ze zaterdag ook al hadden kunnen spelen, maar uit voorzorg aan de kant zijn gehouden en ze er morgen gewoon op staan”, aldus Verweij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.