Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV mengt zich in strijd met Ajax voor aanvaller van 50 miljoen’

In navolging van Ajax gaat ook PSV een poging wagen voor de Braziliaanse vleugelflitser Antony. Dit weet Jorge Nicola van Yahoo Esportes. Hij staat nu nog onder contract bij het Braziliaanse São Paulo en moet die club een fortuin gaan opleveren.

Ook Arsenal, AS Monaco en Olympique Lyon worden gelinkt aan de getalenteerde Braziliaan. Zijn zaakwaarnemer Júnior Pedrosa voert al gesprekken met bestuurders van Europese clubs. Hij is overigens ook de belangenbehartiger van Lucas Moura, speler van Tottenham Hotspur.

Antony heeft een prijskaartje van 50 miljoen euro, maar de kans is klein dat een Eredivisie-topclub een soortgelijk bedrag voor hem gaat neerleggen. Zeker omdat de aanvaller nog niet definitief is doorgebroken bij São Paulo. Wel zouden enkele clubs 25 miljoen euro willen aftikken voor Antony.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.