Voetbal4u.com

Eredivisie Peter Bosz looft Overmars: ‘Drie keer in de roos’

Ajax staat met één been in de finale van de Champions League. Een ongekende prestaties van de Amsterdammers en vooraf voor onmogelijk gehouden. Een fors aandeel in dit succes is weggelegd voor TD Marc Overmars. Dit vindt Peter Bosz, voormalig trainer van Ajax en nu actief voor Bayer Leverkusen.

“Hij heeft drie geweldige aankopen gedaan, vind ik. Als je het hebt over Tadic, Blind en Tagliafico: dat zijn drie jongens die echt iets toevoegen aan dit elftal. Die hebben ervaring en Tagliafico brengt ook nog eens gif met zich mee, dat heeft een elftal ook nodig. Drie keer een schot in de roos”, vertelt de huidige coach van Bayer Leverkusen aan Veronica Inside.

VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! STORT €10, EN SPEEL MET €30!

REGISTREER JE HIER!! facebook

“Laat ik vooropstellen dat dit heel knap is, dat dit nu al bereikt is, maar ik heb altijd al geroepen dat dit mogelijk is.” Geld hoeft dus geen probleem te zijn. “In Nederland zullen we nooit zo rijk worden als bij de echt grote clubs in het buitenland. Dus moet je slimmer zijn. De betekent: de manier van voetballen die je voorstaat, voor honderd procent uitvoeren.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.