Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax en Arsenal strijden om aanvaller van 25 miljoen euro’

Ajax wil voor het komende seizoen de selectie dolgraag en boost geven met de komst van de Braziliaanse aanvaller Antony. In de strijd om dit toptalent moeten de Amsterdammers aangaan met Arsenal.

Volgens Yahoo is de interesse van Arsenal serieus. Manager Unai Emery ziet graag een buitenspeler naar het Emirates Stadium komen en de negentienjarige aanvaller uit Brazilië lijkt de topkandidaat. Het genoemde medium stelt dat hij voor zo’n 25 miljoen euro op te halen is.

Zaakwaarnemer Junior Pedroso heeft al verschillende gesprekken gevoerd in Europa. Overigens is Antony niet de enige kandidaat voor Arsenal. Ajacied David Neres en Nicolas Pépé van OSC Lille zijn eveneens in beeld bij de Londenaren, maar beide aanvallers zijn beduidend duurder dan Antony.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.