Voetbal4u.com

Spanje ‘Hirving Lozano moet Luis Suarez gaan vervangen bij FC Barcelona’

Een opvallend nieuwtje vandaag in de media. Hirving Lozano zou een kandidaat zijn op Luis Suarez te vervangen bij FC Barcelona. De Uruguayaan is al op leeftijd en daarom zoeken ze al een tijd naar een vervanger voor hem. Dit weet het medium Don Balon te melden.

PSV hoopt een recordbedrag te ontvangen voor de diensten van Lozano, wat betekent dat hij sowieso meer kost dan de 34 miljoen euro die Manchester United overmaakte voor Memphis Depay. Dat is een bedrag dat Barcelona in principe wel in kas heeft, al is het ook duidelijk dat de nummer één van LaLiga in de aankomende transferzomer moet verkopen.

Barça heeft immers de strijd om de handtekening van Frenkie de Jong gewonnen door 86 miljoen euro te betalen aan Ajax en wil ook Matthijs de Ligt naar het Camp Nou-stadion halen. Een speler als Philippe Coutinho zit op de wip, de Braziliaan werd aangetrokken voor de nodige miljoenen, maar is dit seizoen geen schim van zichzelf en drukt alleen maar zwaar op de begroting.

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.