Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Arjen Robben neemt eerste beslissing over zijn toekomst’

Arjen Robben weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. De vleugelspeler van Bayern Munchen heeft inmiddels zijn laatste competitiewedstrijd gespeeld. Wel heeft hij alvast een aantal landen uitgesloten.

Volgens het AD zijn Amerika, Japan en de woestijn ‘geen optie’ meer. “Hij laat nu een villa bouwen in Groningen die ergens volgend jaar klaar is. Letterlijk naast de Herdgang is een internationale school. Van Peter Bosz mag hij ook zo aansluiten bij Bayer Leverkusen, dat ambities heeft om de Duitse top te bestormen, maar in de Bundesliga is Bayern zijn club.”

“‘Om de titel blijven spelen’ kan ook in andere landen, maar pak ‘m beet Juventus, Liverpool of Atlético Madrid moeten verjongen of komen niet meer. Een club als Inter dan? Weinig stabiel. Zonder voor Robben te willen praten, zou PSV aardig matchen met een aantal eisen die hij zelf stelt aan nog doorgaan bij een andere club”, aldus het AD.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.