Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Borussia Dortmund vraag 9 miljoen euro voor Alexander Isak’

Alexander Isak valt relatief goedkoop op te halen bij Borussia Dortmund deze zomer. Die club hanteer namelijk een vraagprijs van 9 miljoen euro voor hem. Dit weet het medium Fotbollskanalen te melden. Dit is een haalbare prijs voor clubs als Ajax en PSV.

Ook Anderlecht is in de race voor de door Borussia Dortmund aan Willem II verhuurde spits, maar de Belgische topclub heeft aangegeven dit bedrag niet te willen ophoesten.

“Ik kan me niet voorstellen dat we een dergelijke transfersom betalen”, vertelt Pär Zetterberg namens Anderlecht aan het Zweedse medium. “Voor zijn transfer naar Willem II waren we al geïnteresseerd, maar ik hoor dat hij 9 miljoen moet kosten en dat is veel geld. Misschien niet voor de topclubs in Europa, maar wel voor ons.”

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.