Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jaap Stam weet welke spits hij volgend seizoen gaat opstellen bij Feyenoord’

Jaap Stam de nieuwe trainer van Feyenoord weet welke spits hij gaat kiezen in de basisopstelling van zijn ploeg. Hij is namelijk enthousiast over Nicolai Jorgensen.

“Ik heb gehoord dat Stam gecharmeerd is van Jörgensen”, stelt presentator Jansma in het FOX Sports-programma Natafelen. Krabbendam haakt in: “Dat heb ik ook gehoord en ik heb gehoord dat hij blijft. Jörgensen heeft last gehad van Van Persie, blijkbaar heeft hij het vertrouwen van een trainer nodig. En de clubs zullen niet voor hem in de rij staan.”

Anderhalf jaar geleden kon Feyenoord Jörgensen voor grof geld verkopen aan Newcastle United, maar een bod van circa 18 miljoen euro werd afgewezen. Daarna kreeg de spits te maken met blessures en de komst van Van Persie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.