Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Kevin Strootman aangeboden bij Manchester United’

Opvallend nieuws vandaag. Afgelopen seizoen maakte Kevin Strootman de overgang van AS Roma naar Olympique Marseille. De transfer ging met vallen en opstaan. Nu meldt SkySports dat de Franse club hem liever deze zomer weer verkoopt.

Marseille dat 25 miljoen voor hem heeft betaald, zou Strootman namelijk op huurbasis aangeboden hebben bij Everton en Manchester United. Bij L’OM is men op zich wel content met de oud-speler van Sparta, FC Utrecht en PSV, maar doordat het dit seizoen op de zesde plek gaat eindigen daarmee Europees voetbal mis gaat lopen, moet er bezuinigd worden.

Ten tijde van Louis van Gaal’s heerschappij werd Strootman ook al aan United gelinkt, maar tot een transfer van de 29-jarige Nederlander kwam het toen niet.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.