Voetbal4u.com

Engeland ‘Davinson Sanchez overweegt transfer naar China’

Davinson Sanchez overweegt deze zomer om Tottenham Hotspur te verruilen voor een avontuur in China. Dit weet het medium Don Balon te melden.

Sánchez transfereerde in 2017 van Ajax naar Tottenham, maar is na een sterk debuutjaar niet uitgegroeid tot een vaste waarde. De centrale verdediger moest regelmatig genoegen nemen met een reserverol en het is maar de vraag of er volgend seizoen meer perspectief is bij de Londenaren.

Clubs als Liverpool, Napoli, Paris Saint-Germain en Juventus hebben interesse getoond, maar Tottenham wil pas meewerken als er minstens 60 miljoen euro op tafel komt. Dat is 20 miljoen euro meer dan de investering van twee jaar geleden en dat is gezien zijn status te gortig volgens de geïnteresseerde clubs.

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.