Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil voormalig spits van FC Barcelona aantrekken’

Ajax heeft interesse in Toni Quetglas. Een zestienjarige spits die voorheen bij FC Barcelona speelde maar nu zijn goals maakt voor Real Mallorca. Alleen zijn de Amsterfammers niet de enige die dingen naar zijn handtekening.

Naast Ajax hebben ook Manchester United en Chelsea het vizier gericht op de talentvolle spits, zo valt te lezen in de Spaanse krant AS. Door er vroeg bij te zijn, kunnen de clubs talentvolle spelers relatief goedkoop overnemen. Zolang hij geen profcontract heeft getekend hoeft een geïnteresseerde club slechts de opleidingsvergoeding te betalen.

Volgens dezelfde krant staat Quetglas open voor een vertrek, al vindt hij het daarbij wel belangrijk dat zijn ontwikkeling serieus wordt genomen. De meest serieuze interesse kwam tot op heden van Ajax en United. Beide clubs zouden zelfs al een voorstel hebben gedaan. Chelsea is nog aan het afwachten, iets wat onder meer te maken heeft met het opgelegde transferverbod.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.