Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Arjen Robben gaat na deze week de balans opmaken

Arjen Robben heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van Bayern Munchen gespeeld. In de gewonnen bekerfinale tegen RB Leipzig moest de superster het doen met slechts een invalbeurt.

“Dit is een mooie afsluiting”, oordeelde Robben na afloop in Berlijn. Tegenover FOX Sports beaamde hij dat de reserverol geen verrassing betekende. “Met een basisplaats heb ik al geen rekening meer gehouden. Vorige week is het niet gebeurd, dan deze week ook niet. En vorige week was voor mij ook belangrijker, dat telde wat zwaarder.”

“In eigen stadion vanaf het begin het veld op… Nu was het prima zo”, aldus Robben, die kort na zijn invalbeurt de 2-0 zag vallen. “En daarna maak je ook nog 3-0 en heb je ook nog de kans op 4-0. Het was verdiend.”

Robben kon na afloop nog geen uitsluitsel geven over zijn toekomst. Zowel stoppen als een andere club is nog altijd een optie. “Na deze week ga ik de balans opmaken.”

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.