Voetbal4u.com

‘PSV verkoopt Sam Lammers voor 12 miljoen euro aan club uit de Serie A’

PSV heeft een akkoord bereikt met het Italiaanse Sampdoria over de verkoop van spits Sam Lammers. Naar verluidt zouden de Eindhovenaren akkoord zijn gegaan met een transfersom van 12 miljoen euro. Dit weet SportItalia te melden.

De bron meldt dat Sampdoria ergens in de afgelopen dagen overeenstemming gevonden heeft met technisch directeur John de Jong van de Eindhovenaren. De Italianen zouden bij de clubleiding in het Philips Stadion aangegeven hebben dat zij willen voldoen aan de vraagprijs van 12 miljoen euro, maar hadden op dat moment nog geen akkoord op tafel liggen met het kamp van de jonge centrumaanvaller.

Ook Lammers zelf zou er nu echter wel zo’n beetje uit zijn met de nummer negen van de Serie A, waardoor het nu wachten is op witte rook. De spits is natuurlijk een voetballer die behoorlijk wat groeipotentie vertegenwoordigt, dat konden we in het afgelopen voetbalseizoen wel zien toen hij op huurbasis voor sc Heerenveen uitkwam, maar er ligt voor hem niet zoveel perspectief in de lichtstad van Nederland. Luuk de Jong is de eerste keuze op nummer negen en ook Donyell Malen staat vermoedelijk hoger in de pikorde. Daarnaast beschikt PSV ook nog altijd over Maximiliano Romero, al wordt de Argentijn vermoedelijk uitgeleend.



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *