Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Van de Beek en Bergwijn worden deze zomer collega’s bij deze grootmacht’

Tottenham Hotspur heeft de beste papieren om deze zomer Steven Bergwijn over te nemen van PSV. Ook Ajax is voor hem in de markt maar die transfer ligt een beetje gecompliceerd. Sky Sports claimt nu te weten dat Tottenham Hotspur een concrete aanbieding op de dribbelkont aan het voorbereiden is. De Londense Champions League-finalist zou zelfs op pole-position liggen voor Bergwijn, die zeker 40 miljoen euro moet gaan kosten.

Tottenham wil echter niet alleen Bergwijn oppikken in Nederland. Diverse Engelse kranten melden namelijk dat het ook Donny van de Beek van Ajax nog altijd maar wat graag binnen wil halen. Met zijn goede optredens tegen Ajax in de Champions League zou hij de laatste twijfels weg hebben genomen. Bergwijn en Van de Beek zijn goede vrienden van elkaar, mogelijk maakt dat een transfer naar de Spurs nog interessanter voor hen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.