Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Martin Odegaard bracht geheim bezoekje aan Ajax’

Volgens de Telegraaf zou Martin Odegaard onlangs in het geheim een bezoekje hebben gebracht aan Ajax. Zijn mogelijk nieuwe werkgever voor het komende seizoen.

De krant onthult op vrijdagmorgen: “Martin Ödegaard (20) heeft woensdag in het bijzijn van zijn Noorse management Nordic Sky een geheim bezoek gebracht aan Ajax en werd door een toevallige voorbijganger in de Johan Cruijff ArenA gespot. Het verrassingsbezoek is inmiddels bevestigd. Een dag na de verloren play-offs om Europees voetbal met Vitesse tegen FC Utrecht en vlak vóór zijn vakantie voerde de Real Madrid-huurling rond het middaguur een uitgebreid gesprek met directeur voetbalzaken Marc Overmars. Hoofdtrainer Erik ten Hag was niet aanwezig.”

Men vervolgt: “In het voetbaltechnische gesprek probeerde Overmars de talentvolle Ödegaard te overtuigen van het belang voor de jongeling van een overstap naar Ajax. Hoewel Ajax aanvankelijk pas bij een vertrek van Hakim Ziyech spijkers met koppen wilde slaan, lijkt Overmars toch nu al tot actie over te gaan. Het heeft er ongetwijfeld mee te maken dat het Bayer Leverkusen van Peter Bosz ook zeer concreet is voor Ödegaard. De Duitsers hebben het voordeel dat zij al zeker zijn van de groepsfase van de Champions League, die Ajax via twee voorronden nog moet zien te bereiken.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.