Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Real Madrid betaalt 140 miljoen euro voor Eden Hazard’

Real Madrid heeft een gigantische transfersom betaalt voor Eden Hazard. Ze betalen een basissom van 100 miljoen voor de aanvaller maar dit kan met bonussen oplopen tot maar liefst 140 miljoen. Een ongekend bedrag voor een speler die nog maar één jaar contract had.

ALLEEN VOOR NIEUWE KLANTEN! KRIJG 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DINSDAG WINT VAN SCHOTLAND!!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

Hazard had ook duidelijk aangegeven bij het Chelsea-bestuur dat hij wou vertrekken, dus moesten die nu verkopen om hem volgend seizoen niet gratis de deur te zien uitlopen. Mocht het zo zijn uitgedraaid dat hij tóch nog een seizoen op Stamford Bridge moest blijven, had hij dat waarschijnlijk zonder veel morren gedaan. Maar bijtekenen zat er ook niet meer in. Een sterk staaltje onderhandelen dus van The Blues.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.