Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Michel Vlap kan opwachting gaan maken in de Champions League’

Het Italiaanse Atalanta Bergamo heeft zich in de strijd gemengd om Michel Vlap. Dit weet het medium Tutto Atalanta te melden. Volgens dit medium, onderdeel van een aantal grote transferwebsites, naderen club en speler een akkoord. Het is overigens wel de vraag hoe serieus we dit nieuws mogen nemen.

Het Italiaanse medium schrijft namelijk dat Atalanta voor 3,5 miljoen euro een deal hoopt te sluiten, waar Heerenveen op 4 miljoen euro aast. Dat is zo goed als uitgesloten. Immers: eerder zou een bod van 5 miljoen euro van Anderlecht zijn afgewezen.

 

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.