Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet 21 miljoen euro neertellen voor Quincy Promes’

Ajax heeft interesse om Quincy Promes over te nemen van Sevilla. Die club vraagt een transfersom van 21 miljoen euro voor hem. Een bedrag dat de Amsterdammers gewoon op de bank hebben staan.

Waar je misschien zou verwachten dat het moeilijk wordt voor Ajax om te voldoen aan de salariseisen van Promes, wordt dat vermoedelijk juist geen sta-in-de-weg. Volgens geluiden uit Spanje strijkt de vleugelspits namelijk een brutosalaris van ongeveer 3 miljoen euro per jaar op in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Ooit was het voor de landskampioen van de Eredivisie onmogelijk om een dergelijk loon uit te keren, maar dat is veranderd met de komst van Dusan Tadic (naar schatting 3,6 miljoen euro) en Daley Blind (naar schatting 4 miljoen euro).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.