Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Martin Odegaard ook volgend seizoen actief in de Eredivisie’

Volgens de Spaanse sportkrant AS bijft Martin Odegaard ook volgend seizoen actief in de Nederlandse Eredivisie. Dit zou goed nieuws betekenen voor Ajax die de Noor dolgraag aan haar selectie wilt toevoegen.

Het medium schrijft dat coach Zinedine Zidane momenteel teveel opties heeft voor de flanken. Een aantal spelers zal deze zomer naar een andere club vertrekken. De Fransman zou hebben besloten om Brahim Diaz en Lucas Vázquez te behouden, waardoor de afgelopen seizoen aan Vitesse verhuurde Ödegaard vrijwel zeker overbodig is.

AS maakt geen melding van de transferconstructie of de nieuwe club. Mocht Ödegaard daadwerkelijk in de Eredivisie blijven spelen, dan gaat het vrijwel zeker om Ajax. De Amsterdammers willen de spelmaker bij voorkeur definitief overnemen van de Spaanse topclub en zou daar zelfs het transferrecord voor willen verbreken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.