Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sevilla wil Quincy Promes ruilen tegenover Hakim Ziyech’

Er is wellicht een grote ruildeal op komst in voetballand. Het is al langer bekend dat Ajax een oogje heeft op Quincy Promes maar zijn club Sevilla ziet aan de andere kant de komst van Hakim Ziyech ook wel zitten.

Door een afspraak met directeur voetbalzaken Marc Overmars zou de Marokkaan mogen vertrekken voor het zachte prijsje van 35 miljoen euro, maar wat Sevilla betreft wordt dit dus mogelijk een spelersruil met daarbovenop dan nog een financiële bonus voor Ajax.

Het is natuurlijk de grote vraag of Ziyech het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán wel mooi genoeg vindt als bestemming. De spelmaker weet wat hij heeft in de Johan Cruijff ArenA en moet vooral een heel erg goed gevoel krijgen bij zijn eventuele volgende bestemming, anders blijft hij liever in Amsterdam spelen. Over belangstelling heeft de international van Marokko in ieder geval niet te klagen, ook Liverpool, Arsenal, Chelsea en Olympique Lyon houden zijn situatie nauwgezet in de gaten.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.