Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Arjen Robben gaat in op interesse van PSV

Het is nog steeds niet duidelijk waar Arjen Robben zijn carriere gaat voortzetten of dat hij er misschien wel helemaal mee stopt. Mark van Bommel de trainer van PSV wil hem dolgraag inlijven en dat benadrukte hij na de eerste training van het seizoen nog eens.

Tegenover Torben Hoffmann van het Duitse Sky Sports laat Robben weten: “De deur bij Van Bommel staat altijd open en we hebben altijd contact gehouden, zeker meer dan normaal is. Maar ik heb nog niet besloten of ik doorga”, aldus de Nederlander, die na tien seizoenen afscheid neemt van Bayern München.

Robben lijkt dus te insinueren dat het dubt tussen PSV en stoppen, maar er zijn ook nog andere opties. Zo zijn onder meer Ajax, FC Groningen en verschillende buitenlandse competities genoemd.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.